Değerli ziyaretçi; SSK ve Bağ-kur Ücretli Emeklilik Hesaplamaları ve Emeklilik Başvuruları için Hizmet veriyoruz. Emeklilik başvurusu ciddi iştir yanlış başvuru yaparak mağdur olmayın. Bize danışın...

SSK VE BAĞ-KUR EMEKLİLİK HESAPLAMA
• En Erken Nereden ve Nasıl Emekli Olacağınızın Tespiti • SSK ve Bağ-kur Emeklilik Başvuruları • Emeklilik Hesaplama • Hizmetimiz Ücretlidir.
SSK ve Bağ-kur Sorularınız İçin Yazın: 

30 Ocak 2018 Salı

Emekli aylığı ve ikramiyenizin yeniden hesaplanması hk.


Aylık ve ikramiyenizin yeniden hesaplanması için SGK’ya başvurun 
Soru: 34 yıl hizmet ile ortaokul mezunu olarak 4/9 derece 650 ek gösterge ile emekli oldum. 1.957.- TL emekli aylığı bağlandı. 70.750 TL da ikramiye aldım. Bunların eksik olduğunu kanaatindeyim. Acaba bağlanan maaşım ve emekli ikramiyem doğru mu? Bunun için ne yapmam lazım?
Hüseyin EMEKLİ
Cevap: Emeklilik tarihinizi belirtmemişsiniz. Ancak 1 Temmuz 2017 tarihinden sonra emekli aylığınız bağlanmışsa verdiğiniz bilgilere göre 4/9 derece ve kademe, 650 ek gösterge ve 34 yıl fiili hizmet süreniz dikkate alınarak emekli maaşınız 2.009 lira, yüzde 4 ek ödemeniz 80 lira olmak üzere toplam 2.089 lira aylık, 81.338 lira da emeklilik ikramiyesi hesaplanması gerekiyor. Emeklilik tarihiniz 1 Ocak-30 Haziran arasında ise; emekli aylığı hesabınız yüzde 4 ek ödeme dâhil doğru. Ancak emekli ikramiyeniz eksik gözüküyor. Gönderdiğiniz bilgileriniz doğru ise Sosyal Güvenlik Kurumu Kamu Görevlileri Emeklilik Dairesi Başkanlığı'na bir dilekçe ile emekli ikramiyesi hesabınızda yanlışlık olup olmadığını sorun.  aylık ve  emekli ikramiyesi hesabınız kontrol edilir, yanlışlık varsa düzeltilir ve sonucundan tarafınıza bilgi verilir. 

Emeklilik ve çalışma hayatı hakkında daha fazla bilgi için tıklayın

Kaynak: Ekrem SARISU - POSTA

SSK VE BAĞ-KUR EMEKLİLİK DANIŞMANLIK

SSK ve Bağ-kur emeklilik başvurularınız için tıklayın
SGK bizmet birleştirme işlemleri hakkında bilgi için tıklayın
Doğum borçlanmasıyla hemen emeklilik hesabı için tıklayın
Askerlik borçlanmasıyla erken emeklilik hesabı için tıklayın
Online SSK ve Bağ-kur Emeklilik Takibi Danışmanlığı
Bağ-kur hizmet ve prim borcu sorunlarınız için tıklayın

SSK VE BAĞ-KUR EMEKLİLİK HESAPLAMA


Ali ÖZTÜRK Ekonomist
SGK Emeklilik Sorularınız İçin Yazın:

Değerli ziyaretçi; SSK ve Bağ-kur Ücretli Emeklilik Hesaplamaları ve Emeklilik Başvuruları için Hizmet veriyoruz. Emeklilik başvurusu ciddi iştir yanlış başvuru yaparak mağdur olmayın. İletişim İçin Yazın: emeklilikuzman@gmail.com