Değerli ziyaretçi; SSK ve Bağ-kur Ücretli Emeklilik Hesaplamaları ve Emeklilik Başvuruları için Hizmet veriyoruz. Emeklilik başvurusu ciddi iştir yanlış başvuru yaparak mağdur olmayın. Bize danışın...

SSK VE BAĞ-KUR EMEKLİLİK HESAPLAMA
• En Erken Nereden ve Nasıl Emekli Olacağınızın Tespiti • SSK ve Bağ-kur Emeklilik Başvuruları • Emeklilik Hesaplama • Hizmetimiz Ücretlidir.
SSK ve Bağ-kur Sorularınız İçin Yazın: 

14 Nisan 2018 Cumartesi

3600 günden kıdem tazminatı almaya hak kazanıyor muyum?

Kıdem tazminatı alarak ayrılabilirsiniz
Soru: 2 Ocak 1980 doğumlu bayanım. İlk SSK girişim stajdan dolayı 15 Eylül 1997’de. 1 Şubat 1999’dan itibaren adıma prim ödenmeye başlandı. Hala sigortalı olarak çalışmaktayım.  4.500 gün prim ödemem mevcut. 3.600 günden kıdem tazminatı almaya hak kazanıyor muyum? Ve ne zaman emekli olurum?
BERNA
Cevap:15 yıldan fazla sigortalılık süreniz ve 3600 günden fazla prim ödemeniz olduğundan işinizden kıdem tazminatı alarak ayrılabilirsiniz. Emekli olmak için; 20 yıl sigortalılık süresi, 5975 gün prim ödeme ve 55 yaş şartlarına tabisiniz. 1475 gün daha prim ödeyerek toplam priminizi 5975 güne tamamlamanız şartıyla, 55 yaşınızı dolduracağız 2 Ocak 2035’de emekli olabilirsiniz.

Emeklilik ve çalışma hayatı hakkında daha fazla bilgi için tıklayın

Kaynak: Ekrem SARISU - POSTA

AŞAĞIDAKİ KONU BAŞLIKLARI İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR:




Değerli ziyaretçi; SSK ve Bağ-kur Ücretli Emeklilik Hesaplamaları ve Emeklilik Başvuruları için Hizmet veriyoruz. Emeklilik başvurusu ciddi iştir yanlış başvuru yaparak mağdur olmayın. İletişim İçin Yazın: emeklilikuzman@gmail.com