Değerli ziyaretçi; SSK ve Bağ-kur Ücretli Emeklilik Hesaplamaları ve Emeklilik Başvuruları için Hizmet veriyoruz. Emeklilik başvurusu ciddi iştir yanlış başvuru yaparak mağdur olmayın. Bize danışın...

SSK VE BAĞ-KUR EMEKLİLİK HESAPLAMA
• En Erken Nereden ve Nasıl Emekli Olacağınızın Tespiti • SSK ve Bağ-kur Emeklilik Başvuruları • Emeklilik Hesaplama • Hizmetimiz Ücretlidir.
SSK ve Bağ-kur Sorularınız İçin Yazın: 

14 Temmuz 2016 Perşembe

Ek 5 kapsamında ödediğiniz primi 1260 güne tamamlayıp emeklilik

Ek 5 kapsamında ödediğiniz primi 1260 güne tamamlayıp emekli olabilirsiniz
Soru: 13 Mart 1961 doğumlu.1 Ocak 1990 da üç aylık sigorta girişi bulunmakta 2004 ten 2015’e kadar tarım Bağ-Kuru ödendi. Ve 2015 Şubat ayından itibaren ek 5 ten ödeme yapılmaktadır. Ne zaman emekli olabilir?
Yusuf GÖKÇEN
Cevap: Ek 5 kapsamında ödediğiniz primi 1260 güne tamamlamanız halinde, SSK’da emekli olmak için; 25 yıl sigortalılık süresi, 5525 gün prim ödeme ve 52 yaş şartlarına tabi olursunuz.  Tarım Bağ-Kuruna 11 yıl prim ödemeniz varsa, ek 5 kapsamında ödediğinizi primi 1260 güne tamamlayacağınız tarihte emekli olabilirsiniz.(Ağustos 2018’de)    

Ekrem SARISU - POSTA

AŞAĞIDAKİ KONU BAŞLIKLARI İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR:

  1. Yurtdışındaki ilk işe giriş tarihi Türkiye’den emeklilikte sayılacak olan 18 ülke – Ali ÖZTÜRK Ekonomist yazdı!
  2. Sosyal güvenlik sözleşmesi imzalanmış olmasına rağmen ilk işe giriş tarihi Türkiye’den emeklilikte sayılmayacak olan 7 ülke - Ali ÖZTÜRK Ekonomist yazdı!
  3. Emekli olmama 5 yıl var Bağ-kur ve SSK hizmet birleştirme işlemini şimdiden yapabilir miyim? - Ali ÖZTÜRK Ekonomist yanıtladı!
  4. SSK ve Bağ-kur Emeklilik Cevaplanmış Sorular Etiket Bulutu - Ali ÖZTÜRK Ekonomist hizmetidir!
  5. Eski şirket ortaklığı kayıtlarımı Bağ-kur'a ödeyerek 2000 gün satın alıp emekli olabilir miyim? - Ali ÖZTÜRK Ekonomist yanıtladı!
  6. SSK ve Bağ-kur Emeklilik Başvuruları
  7. Staj sigortası girişi SSK emeklilik hesabında dikkate alınacak söylentileri doğru mu? - Ali ÖZTÜRK Ekonomist yazdı!
  8. 4A Sigortalı Tescil Kaydı Tespiti nasıl yapılır?
  9. 4A Emekli Aylığı Kesintileri nasıl öğrenilir?
  10. 3600 günü dolduran annemin emeklilik için başka bir şartı yerine getirmesi gerekiyor mu? - Ali ÖZTÜRK Ekonomist yanıtladı!

Değerli ziyaretçi; SSK ve Bağ-kur Ücretli Emeklilik Hesaplamaları ve Emeklilik Başvuruları için Hizmet veriyoruz. Emeklilik başvurusu ciddi iştir yanlış başvuru yaparak mağdur olmayın. İletişim İçin Yazın: emeklilikuzman@gmail.com