Değerli ziyaretçi; SSK ve Bağ-kur Ücretli Emeklilik Hesaplamaları ve Emeklilik Başvuruları için Hizmet veriyoruz. Emeklilik başvurusu ciddi iştir yanlış başvuru yaparak mağdur olmayın. Bize danışın...

SSK VE BAĞ-KUR EMEKLİLİK HESAPLAMA
• En Erken Nereden ve Nasıl Emekli Olacağınızın Tespiti • SSK ve Bağ-kur Emeklilik Başvuruları • Emeklilik Hesaplama • Hizmetimiz Ücretlidir.
SSK ve Bağ-kur Sorularınız İçin Yazın: 

26 Ocak 2014 Pazar

Emeklilerin intibak zammı ve promosyon beklentisi hk.


Emekliye ek gelir

10.4 milyon emekli, ek gelir yaratacak banka promosyonunu merak ediyor. Özel bankalarla da masaya oturulması planlanırken, emekliler hızlı sonuç alınmasını bekliyor

İntibak ve promosyon, emeklilerin gündemine oturdu. 2000 yılından sonra emekli olanlara yönelik intibak düzenlemesinin torba yasa tasarısına eklenmesi beklenirken; tüm emeklilere banka promosyonu verilmesi için de çalışmalar sürüyor. Memurlar gibi banka promosyonu almak isteyen 10.4 milyon emekli, bir an önce sonuca ulaşılmasını bekliyor. Gözler, emeklilerin promosyon alması için devreye giren Çalışma Bakanlığı'na çevrilmiş durumda.

KAMPANYALAR VAR 
Çalışma Bakanlığı'nın, promosyon konusunda kamu bankalarının yanı sıra özel bankalarla da masaya oturması gündemde. Emeklileri çekmek için kampanyalara hız verilmesi, özel bankaların promosyon konusuna sıcak baktığını gösteriyor. Özel bankalar, emekliler için birbirleriyle rekabet halinde. Pek çok banka, maaşlarını kendilerine taşıyan emeklilere yıllık 200 liraya varan para ya da puan veriyor.

HEYECANLI BEKLEYİŞ 
Emekliler için iki alternatif konuşuluyor. İlkine göre; tüm emekliler ya kamu bankalarından ya da özel bankalardan promosyon alacak. İkinci alternatif ise memur emeklilerine kamu bankalarının, SSK ve Bağ- Kur emeklilerine ise özel bankaların promosyon ödemesi yapması. Sonucu merak içinde bekleyen emekliler, TAKVİM'e şunları anlattı: "Promosyonu kimin vereceği önemli değil. Yeter ki beklediğimiz kadar promosyon alabilelim. Bir süredir hiçbir açıklama gelmiyor. Merak içerisindeyiz. Kısa sürede müjdeli haberin verilmesini istiyoruz."

İNTİBAK UMUDU VAR
TAKVİM'i arayan emekliler, promosyonun yanında, bu yıl yeni bir intibak yasasını da beklediklerini ifade ediyor. Aynı şartlarda çalıştıkları ve emekli oldukları arkadaşlarından farklı maaş aldıklarını savunan emekliler, 2000 yılı ve sonrası için çıkartılacak bir intibak düzenlemesi ile bu adaletsizliklerin giderileceğini belirtiyor.

Kaynak: TAKVİM



Aşağıdaki ürünlerin online satış fiyatlarını öğrenmek için tıklayın:

  1. Beyaz Eşya - Ankastre
  2. Klima
  3. Fırınlar
  4. Setüstü Ocak
  5. Hava Perdeleri
  6. Buzdolapları
  7. Bulaşık Makineleri
  8. Derin Dondurucular
  9. Çamaşır Makinası
  10. Kurutma Makineleri
  11. Davlumbaz Aspiratör
  12. Ankastre Setler
  13. Hava Temizleme Cihazı
  14. Su Arıtma Cihazı
  15. Su Sebili Buz Makinesi
  16. Şofben
  17. Termosifon
  18. Radyatör
  19. Kombi
  20. Panel Radyatör
  21. Mutfak Ürünleri
  22. Tencereler ve Tavalar
  23. Yemek Takımları
  24. Kahvaltı Takımları
  25. Mini Yemek Takımı
  26. Çatal Kaşık Bıçak Seti
  27. Çaydanlık Takımı
  28. Çay Setleri
  29. Cezveler
  30. Tepsiler
  31. Bıçak Setleri
  32. Vitrin Setleri
  33. Kahve Fincanı
  34. Bardaklar ve Fincanlar
  35. Çocuk Mutfak Ürünleri
  36. Çaydanlık Setleri
  37. Termoslar
  38. Mutfak Tartısı
  39. Vakum Makineleri
  40. Evye
  41. Mutfak Ekipmanları
  42. Kek Kalıbı
  43. Fırın Tepsi
  44. Diğer Mutfak Gereçleri

Değerli ziyaretçi; SSK ve Bağ-kur Ücretli Emeklilik Hesaplamaları ve Emeklilik Başvuruları için Hizmet veriyoruz. Emeklilik başvurusu ciddi iştir yanlış başvuru yaparak mağdur olmayın. İletişim İçin Yazın: emeklilikuzman@gmail.com